4Catering – (Tampere)

4Catering on Tampereen parhaan lounasravintolan 4 Vuodenaikaa pitopalvelu. Meillä asiointi on vaivatonta, palvelu ystävällistä ja ruoka hyvää. Huippukokkimme loihtivat sinulle maistuvaa ruokaa, jotta juhlistasi tai tilaisuuksistasi tulisi nautinnolliset. Kaikki annokset on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, jonka sinä ja juhlavieraasi tulette huomaamaan ruoan maussa. Ruokien tarjoilu hoidetaan iloisella mielellä!

Ruoka on onnistuneiden juhlien ehkä yksi suurin ainesosa, josta puhutaan vielä kauan juhlien jälkeenkin. Pitopalvelu menu suunnitellaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Menut ja herkkumme valmistetaan alusta alkaen laadukkaista raaka-aineista toimipisteessämme Pirkkalassa. Voit keskittyä juhlimiseen, ystävien ja perheen kanssa oloon ja me toteutamme tarjoilut ammattitaidolla. Yksityisasiakkaana saat meiltä tarjoilut esimerkiksi häihin, vuosijuhliin, ristiäisiin tai ylioppilasjuhliin.

Tilaisuutesi onnistuu myös yritysasiakkaana. 4Catering hoitaa yrityksesi suuretkin tilaisuutesi ammattitaidolla, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Halusit sitten pitää yrityksen kesäpäiviä, järjestää pikkujouluja tai luoda ylelliset puitteet kokouksiin maittavalla ruoalla — me voimme auttaa. Meiltä saat muun muassa erilaiset tilaisuudet, kokoukset, yritysjuhlat ja tyky-päivät.

Juhlatiloistamme löydät aina itsellesi sopivan, olit järjestämässä pientä saunailtaa tai suuria häitä. Juhlatilan voit valita Tampereen sydämestä ja tapahtumapalvelumme kattavat niin suuret kuin pienetkin juhlat. Tarjontamme mahdollistaa ohjelmaksi myös tavallisesta poikkeavaa!

Olemme siis pitopalvelu, jonka avulla juhlasi ja tilaisuutesi onnistuvat helposti. Sijaintinamme on Pirkkalan Linnakallio aivan Tampereen läheisyydessä. 4Catering pitopalvelulla onnistuvat suuret sekä pienet juhlat.

Ota yhteyttä: 4Catering – (Tampere)

Vieritä ylös