Catering Partners – (Uusimaa)

Haluatko, että tilaisuutesi on vieraille todellinen makuelämys? Pitopalvelu Catering Partners tekee onnistuneet ja herkulliset tarjoilut yritystilaisuuksiin, kodin juhliin ja muihin tapahtumiin Helsingissä ja muun Uudenmaan alueella. Järjestämme suuret ja pienet tilaisuudet lyhyelläkin varoitusajalla.

Loihdimme ainutlaatuiseen juhlaasi taatusti maittavan ja vieraidesi mieliin jäävän menun kuunnellen toiveitasi. Tuomme juhlapaikalle myös ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökunnan varmistamaan tilaisuuden sujuvan kulun.

Meille on tärkeää, että vieraasi viihtyvät. Onnistunut tilaisuus lähtee huolellisesta suunnittelusta, teemaan sopivasta tarjoilun ideoinnista – ja päättyy ammattimaiseen toteutukseen. Sinä tunnet vieraasi parhaiten, ja me suunnittelemme menun toiveesi huomioiden.  Täytämme pienimmätkin toiveesi.

Saat meiltä halutessasi myös opastusta sopivan juhlapaikan ja esiintyjien valintaan. Oletko aikeissa järjestää juhlat tai yritystilaisuuden Helsingissä tai muun Uudenmaan alueella? Aloitetaan yhdessä onnistuneen pitopalvelun tai muun tilaisuuden suunnittelu.

Ota yhteyttä: Catering Partners – (Uusimaa)

Vieritä ylös