Event Chefs – (Uusimaa)

Event Chefs on kahden kokin yritys, joka huolehtii erilaisten juhlien ruokatarjoiluista. Meidän kauttamme voit tilata tarjoilut syntymäpäiville, ravintolatason ruokailun isommalle ryhmälle, fine dining -illallisen kaveriporukalle tai mitä hyvänsä siltä väliltä. Sinun ei tarvitse kuin valita menu ja me hoidamme loput aina ruokatarpeiden hankinnasta ruuan valmistukseen ja tarjoiluun asti.

Valmistamme kansainvälisiä herkkuja kotimaisella twistillä puhtaista ja tuoreista raaka-aineista.

Tarjoamme haluamanne tarjoilut tilaisuuden luonteen ja henkilömäärän mukaisesti. Meiltä voit tilata juhliisi kaikki mitä tarvitset tai vain osan tarjottavista. Järjestämme juhliin halutessanne myös tarjoilijat. Kauttamme on saatavilla myös baarimestari ja astiavuokraus. Toimitamme tarvittaessa herkut kotiovellenne.

Kokki kotiin -palvelumme on erinomainen valinta yksilöllisten tapahtumien järjestämiseen. Tulemme paikalle ruokatarpeiden kanssa ja hoidamme annosten valmistuksen sekä tarjoilun. Tämän jälkeen siivoamme jälkemme ja poistumme vähin äänin paikalta. Voit valita Event Chefsin kauden herkuttelumenun tai halutessasi voimme suunnitella illallisen juuri sinulle. Minimoi riskit ja tilaa ravintola kotiisi.

Teemme työtä ammattitaidolla ja -ylpeydellä, ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä: Event Chefs – (Uusimaa)

Vieritä ylös