Keilaniemi Ravintolat (Catering Espoo ja Helsinki)

Meiltä onnistuu catering ja pitopalvelu Helsingissä ja Espoossa vuosien kokemuksella. Kattavan kumppaniverkostomme avulla onnistuvat niin isojen kuin pienten tapahtumien pitopalvelut tasokkaasti ja luotettavasti. Voimme organisoida tarvittaessa kaiken henkilökunnasta kalusteisiin ja servieteistä samppanjalaseihin.

Pitopalvelu kokemuksella

Keilaniemi Ravintoloilla on runsaasti referenssejä eri kokoisten yksityistilaisuuksien, suurtapahtumien, yritysjuhlien, konserttien ja muiden yleisötilaisuuksien toteuttamisesta ja pitopalveluista.

Pääasiallista toimialuettamme ovat Espoo ja Helsinki, mutta tarvittaessa loihdimme maistuvat tarjoilut ja mutkattomasti toimivan palvelun muuallekin pääkaupunkiseudulle.

Catering jokaiseen tapahtumaan

Tilaisuuden teema, tarkoitus ja tapahtumapaikka ovat lähtökohta sopivan tarjoilun suunnittelulle. Helsingistä ja Espoosta löytyy runsain mitoin erinomaisia paikkoja tapahtumien järjestämiseen. Valitse mieleinen tapahtumapaikka ja me toimitamme haluamasi tarjoilut olipa kyseessä cocktailkutsut tai erähenkinen tiimipäivä luonnon helmassa. Menu suunnitellaan aina yhdessä, toivomustenne pohjalta. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai tutstu verkkosivuihimme.

Järjestätkö yritystapahtumaa Espoossa tai Helsingissä?

Keilaniemen pitopalvelu toteuttaa notkuvat pöydät ja kuplivan tunnelman vaikka teollisuushalliin tai muihin toimitiloihinne. Olipa teemana toimiala, pikkujoulut tai uusi vientimarkkina, sen pohjalta voidaan suunnitella niin menu, juomatarjoilut kuin pöytien ja paikan somistus.

Olemme luotettava kumppani catering-palveluiden hoitajaksi. Teemme jatkuvasti yhteistyötä mm. Rovion kanssa ja toimitamme sopivat tarjoilut niin heidän pelilanseerauksiinsa kuin muihin teematapahtumiin.

 

Ota yhteyttä: Keilaniemi Ravintolat (Catering Espoo ja Helsinki)

Vieritä ylös