Knitter Catering – (Espoo)

Knitter Catering on täyden palvelun pitopalvelu, joka tuo juhliisi niin upeat tarjoilut astioineen kuin huippuhenkilökunnan.

Knitter Cateringin maukkaan ja näyttävän ruokaelämyksen voi tilata niin juhlaan kuin arjen tapahtumiin. Inspiraatio syntyy Suomen luonnosta ja kotimaisista, tuoreista raaka-aineista, joista luodaan laadukas ja ammattitaidolla valmistettu ruoka.

Suunnittelemme menun aina asiakaskohtaisesti, jotta juhla tai tilaisuus on tarjoiluineen juuri toiveidenne mukainen. Voitte keskittyä nauttimaan ruoasta, seurustelusta ja tunnelmasta. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Voimme auttaa esimerkiksi häiden, syntymäpäiväjuhlien, muistotilaisuuden, valmistujaisten, kesäjuhlien, avajaisten sekä yritysjuhlien, kuten kokousten tai aamiais- ja edustustilaisuuksien, järjestämisessä.

Jokainen tilaisuus on omanlaisensa. Ymmärrämme hyvin erilaiset tarpeet ja räätälöimme tapahtumastasi yksilöllisen ja unohtumattoman kokemuksen, ole siis rohkeasti yhteydessä. Palvelemme ensisijaisesti Espoossa, mutta myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä: Knitter Catering – (Espoo)

Vieritä ylös