Turun Lounasparkki (Turku)

Lounasparkki tarjoaa monipuolisten ravintola- ja kahvilapalveluiden lisäksi viihtyisät tilat erilaisille ja erikokoisille tapahtumille sekä upeat edustussaunatilat esim. yrityksesi saunailtaan. Pyrkivän urheilutalossa sijaitseva Turun Lounasparkki palvelee kattavasti vaativiakin tapahtumia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tilausravintolalta vaaditaan paljon, sillä tilan pitää olla riittävä ja puitteiltaan joustava erilaisiin tapahtumiin. Tilavassa 320 m2 salissa onnistuvat suuretkin juhlat.

Tilausravintola palvelee mutkattomasti pienistä tilaisuuksista vaativiin tapahtumiin. Turun Lounasparkki järjestää kaikki tilaisuudet täyden palvelun pitopalvelu -periaatteella. Palvelu sisältää kaiken salivuokrasta ruokiin ja juomiin.

PITOPALVELUA TURUSTA

Meiltä saat pitopalvelua kaikenkokoisiin tarpeisiin. Pitopalvelu on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat itse nauttia tilaisuudesta yhdessä vieraiden kanssa. Turun Lounasparkissa valmistamme tarjoilut sopimuksen mukaan ja toimitamme ne sovittuun osoitteeseen.

Pitopalvelu on muutakin kuin hyvin suunniteltu menu ja herkullinen ruoka. Nimensä mukaisesti saat palvelun, jossa on mukana juhlatilat ja tarjoilut, kattaukset ja siivoukset. Palvelu on mahdollista tilata myös omiin tiloihin.

Turun Lounasparkin pitopalvelu leipoo ja kokkaa kaikkea kakuista keittoihin ja piiraista paisteihin. Salissa järjestettäviin tilaisuuksiin tuotettava tarjonta toteutetaan pakettihinnoin

 

 

Ota yhteyttä: Turun Lounasparkki (Turku)

Vieritä ylös