Ravintola Kaari – (Uusimaa)

Me hallitsemme kakut, leivokset, alkupalat ja pikkusuolaset. Me toteutamme juhlanne. Yrityksellemme on myönnetty Chaine des Rotisseurs-arvomerkki osoituksena korkeatasoisesta ammattitaidostamme ja kiinnostuksestamme ruokakulttuurin kehittämisessä.

Hoidamme tarjoilut ammattitaidolla niin buffetina kuin pöytiintarjoiltuna. Ammattitaitomme ulottuu myös juhlien visuaalisen ilmeen luomiseen. Hoidamme kattauksen taidokkaasti sekä juhlatilan koristelun ja somistuksen tilaisuuden vaatimalla arvokkuudella. Järjestämme myös erikoistilaisuudet, kuten rapujuhlat, naamiaiset, 50-luvun bileet tai Hollywood-gaalaillat.

Ravintola Kaari sijaitsee Vantaan Tikkurilassa Kehä III:n läheisyydessä. Ravintolassa on monipuoliset tilat, jotka mahdollistavat erityyppiset perhe- ja yritysjuhlat. Ravintola pitää sisällään kokoustilan, kellarin tyylikkään edustustilan ja saunaosaston, kesäisin 20 henkilön terassin sekä suuren juhlasalin 200:lla asiakaspaikalla. Ravintola Kaari tarjoilee myös monipuolista lounasta tuoreista raaka-aineista klo 10.30-14.

Ota yhteyttä: Ravintola Kaari – (Uusimaa)

Vieritä ylös