Spoon Catering – (Uusimaa)

Me Spoonissa hemmottelemme hyvän ruuan ja lämpimän tunnelman ystäviä korkeatasoisilla ja täysin tarpeen mukaan räätälöitävillä catering-palveluillamme. Toteutamme tilaisuuksia sekä yritys- että yksityisasiakkaille koko Uudenmaan alueella.

Tiedämme, että kaikki tilaisuudet ovat uniikkeja. Siksi aloitamme tilaisuuden suunnittelun aina maksuttomalla tapaamisella asiakkaan kanssa, jotta saamme tarkan kuvan siitä, millaisia odotuksia tilaisuudelle on. Emme käytä valmiita menuita, vaan suunnittelemme jokaisen catering-tilaisuuden tarjoilut asiakkaan toiveita mukaillen. Me emme hätkähdä tiukkojakaan deadlineja ja hoidamme luotettavasti myös vaativimmat tilaisuudet.

Kauttamme saat halutessasi kokonaisvaltaisen catering-ratkaisun, johon toteutamme unohtumattomien herkkutarjoiluiden lisäksi myös muut juhlaan kuuluvat seikat, kuten tarjoilijat ja muu tarvittava henkilökunta, tilan koristelu, kukkien toimitus ja asettelu, musiikki ja esiintyjät sekä astiastot ja kalusteet.

Halusitpa meiltä sitten kokonaisvaltaisen avaimet käteen -ratkaisun koristeluineen ja esiintyjineen tai vaikkapa pelkän ruuan paikan päälle toimitettuna, jokaisen tilaisuutemme menu on toteutettu aina alusta loppuun saakka omassa keittiössämme. Ruokafilosofiaamme ei kuulu puolivalmisteiden käyttö, vaan kaikki tarjoilut toteutetaan alusta loppuun saakka itse. Haluamme kunnioittaa tarjolla olevia, sesonkeja mukailevia raaka-aineita ja käytämme mielellämme läheltä tulevia aineksia. Meille laatu on aina määrää tärkeämpää.

Kauttamme onnistuvat monipuolisesti erilaiset tilaisuudet. Järjestämme mielellämme yritystilaisuuksia jopa viidellesadalle henkilölle. Toisaalta kauttamme onnistuvat tarvittaessa esimerkiksi pienten yksityisillallisten järjestäminen ikimuistoisella personal chef -konseptilla.

Koosta riippumatta jokaista Spoonin järjestämää catering-tilaisuutta yhdistää erinomainen ruoka ja lämminhenkinen tunnelma.  Meiltä saat henkilökohtaista ja joustavaa palvelua ja suunnittelemme kokonaisuuden kanssasi aina alusta loppuun saakka.

Ota yhteyttä: Spoon Catering – (Uusimaa)

Vieritä ylös