Teijo Catering (Turku, Salo)

Teijo Catering tarjoaa laadukasta pitopalvelua Salon ja Turun alueelle.

Laadukkaat ja yksilölliset catering-palvelut. Catering niin häihin, rippijuhliin kuin syntymäpäiville. Anna meidän auttaa ja ota rennosti. 
Ammattitaidolla, ajatuksella ja sydämellä juuri tarpeittenne mukaan.

Nauti ruoasta ja nauti juhlasta joko tiloissamme kuvankauniissa Teijon ruukissa tai valitsemassanne paikassa.

Teijo Catering sijaitsee Teijon ruukissa, kivenheiton päässä löytyy Suomen pienin kivikirkko sekä Teijon masuuni.

Meiltä laadukkaat cateringpalvelut isompiin tai pienempiin juhliinne. Oli kyseessä häät, muistotilaisuus, rippijuhlat tai syntymäpäivät, anna meidän auttaa.
Teemme niin yksittäiset kakut kuin näyttävän pitopöydän, unohtamatta lautastarjoilua tai jopa vatitarjoilua tarvittaessa.

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, käytössämme on kaksilämpökorillinen kuorma-auto jolla pystymme toimimaan ilman pelkoa kylmäketjun katkeamisesta. Tuomme kylmät kylmänä ja kuumat kuumana, ja jopa voimme valmistaa autossamme ruokanne.

Miksi Teijo Catering?

Teemme ruuat ajatuksella ja laadulla, emme tingi myöskään ammattitaidosta. Käytämme menujemme suunnittelussa tarvittaessa apuna muita ammattilaisia, emmekä käytä valmiita menupohjia. Näin ollen saatte aina

yksilöllisen menun ja tarjouksen, aina omien tarpeittenne mukaan. Käytämme vain Friida-kananmunia keittiössämme ja eettisyys on yksi tärkeä arvomme. Yksi alueen suosikeistamme on Petriś, jonka ihanat herkut usein kuuluvat jälkiruokavalikoimiimme.

Meillä tehdään työtä sydämellä ja ammattimaisesti. Pidämme huolta henkilökunnastamme ja meillä on korkea työmoraali. Nautimme siitä, mitä teemme. 
Hinnoittelumme perustuu kokonaishintaan, ei yllätyksiä loppulaskussa. Suunnitteluvaiheessa huomioimme budjettinne ja pyrimme tekemään iderikkaan ehdotuksen juhliinne.
Tarkoituksenamme on toimia siten, että te saatte vain nauttia juhlistanne täysin siemauksin.
Pyydä tarjous ja anna meidän auttaa.

Pitopalvelu – helpota juhliasi. Meiltä myös ammattilaiset niin saliin kuin keittiöön. Pitkällä kokemuksalla ja ajatuksella, Teijo Catering.

Ota yhteyttä: Teijo Catering (Turku, Salo)

Vieritä ylös